Sign & belettering

Belettering staat voor gezien worden, kracht uitstralen. Voor verwelkomen en aankondigen. Een uitgebreid vakgebied dat onder andere reclame-borden, spanframes, lichtreclames, posters en gefreesde teksten en borden beslaat, maar ook het beletteren van transportmiddelen of  grootformaat foto’s en afbeeldingen op bijvoorbeeld canvas, voor persoonlijk en zakelijk gebruik.  De mogelijk-heden zijn legio. Heeft u een eigen idee of concept dat nog niet in dit rijtje voorkomt? Laat het ons weten!

Indoor Sign

Een prettige sfeer en mooie uitstraling van een pand maken dat een bezoeker zich welkom voelt. Aandacht voor interieur en decoratie dragen hier zonder meer aan bij. Rowa biedt een uitgebreide reeks decoratiemiddelen en we zijn u graag van dienst met een totaalconcept. 

Een beurs, een markt of ander evenement: een goed moment om uw bedrijf in het algemeen of een bepaald product in het bijzonder onder de aandacht te brengen. Richt uw stand in met materialen die in één oogopslag de kern van uw boodschap weergeven. 

Natuurlijk is onze wanddecoratie ook heel geschikt voor thuis. Een prachtig portret in de woonkamer of een mooie vakantiefoto in de slaapkamer... Kom langs en we laten meteen wat voorbeelden zien!

Outdoor Sign

Uw bedrijfsnaam is veelzeggend, zo ook de manier waarop deze tot uiting komt. Outdoor sign levert een belangrijke bijdrage als het gaat over uitstraling en herkenbaarheid van uw bedrijf.

Autobelettering & Carwrap

“Een visitekaartje?  Die heb ik net geparkeerd.” 
Zo’n uitspraak kan kloppen, als u net bij een klant bent gearriveerd in een beletterde bedrijfsauto en u heeft geen visitekaartjes mee...Maar een visitekaartje laat u normaal gesproken natuurlijk achter bij de klant, terwijl uw mooi vormgegeven bedrijfswagen u juist zichtbaar maakt tijdens het rijden. En vergeet niet: ook aanhangwagens, werktuigen en andere transportmiddelen kunnen een passende metamorfose ondergaan.