Bedrijfskleding

Al vele jaren gebruiken wij de term “ontzorgen”; wat betreft uw reclame-uitingen produceren wij alles, in welke vorm dan ook, onder 1 dak. Dit heeft als grote voordeel dat wij snel en op een juiste manier kunnen leveren. Of dit nu van toepassing is voor uw standaard drukwerk, folders, productenkaarten, of voor zaken als belettering van auto’s en bedrijfspanden, wij regelen het van A tot Z voor u.

Een groeiende activiteit binnen ons bedrijf is het in eigen beheer bedrukken en leveren van bedrijfskleding. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige technieken en kleding van prima kwaliteit, die zeer geschikt is voor intensief gebruik. Ook hier doen wij geen concessie in kwaliteit, een bewuste keuze die u ten goede komt. Wij maken gebruik van merkkleding zoals Harvest, Printer, Russel etc. maar ook de bekende “werkmerken” als Helly Hansen, Blåkläder, Tricorp, Mascot etc. etc. Het gebruik van dergelijke kleding heeft als groot voordeel dat de uitstraling van u en uw personeel op het door u gewenste niveau komt en blijft staan. Met andere woorden: een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf.

Naast onze hoogwaardige kwaliteit transfers kunnen wij ook uw bedrijfskleding v.z.v. een geborduurd logo of tekst. Borduren heeft een luxe uitstraling op bijvoorbeeld uw overhemd.
Ook relatiegeschenken zoals caps, mutsen, tassen etc. vallen onder de mogelijkheden.

Verder is het draagcomfort en de duurzaamheid een belangrijke overweging in onze keuze, waarvan wij hopen dat die u aanspreekt. Natuurlijk willen wij op verzoek uw eigen aangeleverde kleding bedrukken, dit laatste in overleg en afhankelijk van de soort kleding. Kortom, er is veel mogelijk! Kijk voor meer ideeën over onze productenlijn op onze website www.rowa.nl of neem contact met ons op.