Luxe spanframes

Met een luxe spanframe komt elk bedrijf goed voor de dag.
Niet voor niets was Rowa Druk & Media de eerste leverancier van dit prachtige product. Deze spanframes zijn gebaseerd op het standaard spanframe en fraai afgewerkt met een geborstelde aluminium rand.

De standaard spanframes zijn populair, omdat de spandoeken eenvoudig afgewisseld of vervangen kunnen worden, terwijl het frame zelf gewoon kan blijven staan. Een mooi presentatiemiddel voor als u op zoek bent naar een net wat meer chique uitstraling met dezelfde flexibiliteit. Naast de uitvoering met een aluminium geborstelde rand zijn de luxe spanframes verkrijgbaar met een rand van traanplaat voor een extra robuust effect. De frames kunnen bovendien worden afgeleverd in elke gewenste ralkleur en de frames kunnen gemoffeld worden. Het frame is weerbestendig.

Plaatsing aan de muur of vrijstaand
De frames worden bevestigd met muurbeugels. Liever vrij in de grond plaatsen? Geen probleem. Met aluminium palen en beugels kan het spanframe in een tuin of op open grond worden geplaatst. De aluminium palen en frames zijn leverbaar in diverse kleuren.

Het spandoek
Bij zo’n luxe spanframe hoort vanzelfsprekend een mooi spandoek. We kijken graag samen met u naar een passend ontwerp dat zeker in het oog springt. Het is ook mogelijk om zelf bestanden aan te leveren, waarna wij het ontwerp en/of de opmaak verzorgen.

Stijlvolle verlichting en elk gewenst formaat
Om uw bord dag en nacht zichtbaar te maken, is het mogelijk om het spanframe te voorzien van LED verlichting. Bij kleine frames wordt het doek van boven of onder belicht; bij grotere frames wordt het doek van beide kanten verlicht. Ook wat betreft het formaat staat flexibiliteit voorop: de frames zijn leverbaar in elk gewenst formaat. We bieden daarnaast drie standaard formaten aan, inclusief full colour geprint doek en vier muurbeugels. De frames zijn te leveren in elk gewenst formaat tot een maximum van 300 x 300 centimeter als buitenmaat. De afwerkrand is 22 centimeter breed.