Meshdoeken

Tot 160 cm breed

Een grote opvallende uiting nodig op een plek waar het veel waait? Zet het op meshdoek!! Naadloos geprint tot 160 cm breed, stevige kwaliteit van 270 grams. Standaard voorzien van geplakte verstevigingsband en kunststof ringen. Indien u dit niet wenst is dat natuurlijk ook mogelijk!

Meshdoeken, worden geprint op 270 grams mesh, in dit materiaal zitten kleine gaatjes die makkelijker de wind kunnen doorlaten.
Deze doeken worden vaak gebruikt op plekken waar veel wind staat.

Afhaal- of verzendtijd is gebaseerd vanaf aanleveren bestand of na akkoord proefdruk voor 10.00 uur.

Tot 480 cm breed

Naadloos geprint tot 480 cm breed, stevige kwaliteit van 270 grams. Standaard voorzien van gelaste zoomrand en ringen. Indien u dit niet wenst is dat natuurlijk ook mogelijk!

Meshdoeken, worden geprint op 270 grams mesh, in dit materiaal zitten kleine gaatjes die makkelijker de wind kunnen doorlaten. Deze doeken worden vaak gebruikt op plekken waar veel wind staat. De maximale afmeting uit 1 stuk is 480 cm grotere doeken worden in delen aan elkaar gelast.

Omdat het meshdoekmateriaal 500 cm breed is en u wenst een spandoek met zoom dan zal het maximale formaat 480 cm worden. Indien u een tunnelzoom wenst dan is dit 470 cm.
Bestelt u grotere doeken van bijv 900 x 900 cm dan zal dit aan elkaar gelast worden.