Over ons

Rowa Druk & Media vindt haar oorsprong in Breezand. Na diverse uitbreidingen en twee verhuizingen staat ons huidige bedrijfspand aan de Molenvaart. We hebben alles in huis als het gaat om drukwerk en andere media. Een reeks brochures ontwerpen en drukken of een auto beletteren? Bij ons is het allemaal te vinden onder één dak. Onze medewerkers hebben elk hun eigen specialiteit en met elkaar zorgt ons team voor het beste resultaat.

Drukwerk, een website, een reclamebord: een mix van communicatiemiddelen versterkt de zichtbaarheid van u en uw bedrijf. Dan is het prettig dat u voor al deze middelen terecht kunt bij een en dezelfde partner. Om voortdurend aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen en om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken, investeren we continu in nieuwe apparatuur. Op die manier bent u steeds verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Vormgeving en drukwerk
Onder vormgeving verstaan we het ontwerpen van logo’s en huisstijlen en de toepassing hiervan op bijvoorbeeld drukwerk. Bij zakelijk drukwerk gaat het vaak om briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en andere middelen waar de huisstijl van uw bedrijf op terugkomt. Maar ook als particuliere klant kunt u bij ons terecht, voor uitnodigingen, geboortekaartjes en ander drukwerk.

Webdesign
Onze medewerkers op de webafdeling kennen de digitale wereld. Zij vertalen uw wensen en ideeën naar een nieuwe website of een vernieuwde website. Daarbij kan de combinatie met social media uw digitale presentatie nog meer kracht geven.  Indien gewenst leggen we ook domeinnamen vast en we kunnen we de hosting van uw website verzorgen

Sign
De term sign beslaat een brede categorie presentatie- en reclamemiddelen. We helpen u graag met de aankleding van de entree en het interieur van het bedrijfspand. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan beursmaterialen, met onder andere pop-upwanden en rolbanners.

Bedrijfskleding
Naast ons zeer uitgebreide leverings programma van drukwerk, sign en webdesign, hebben wij ook een professionele afdeling voor bedrijfstextiel opgezet.
Vele merken, kwaliteiten en bedrukkingsmogelijkheden kunnen wij u bieden, om voor u het juiste en gewenste product te kunnen leveren. Kwaliteit staat bij ons voorop, u bent welkom op één van onze vestigingen of wij komen bij u langs. 

XL Printen
In ons uitgebreide dienstenpakket ontbreekt uiteraard de reclame op maat niet. Wij hebben een speciale afdeling hiervoor ingericht, waar uw auto of andersoortig object geheel naar uw eigen wensen en ideeën een compleet andere uitstraling krijgt. Daarnaast kunt u hier ook reclameborden, spanframes en andere reclame-uitingen laten maken. U kunt door ons ook posters, banners en ander grootformaat media laten maken. Voor zowel binnen- als buitengebruik kan hiervoor een keuze worden gemaakt uit een verscheidenheid aan materialen. Hiermee maakt u het verschil!

 

De Rowanen

Jurgen Wagenaar

Richard Tuithof

Angelique Wagenaar

Frank Aggenbach

Ron Wagenaar

Marja Beemster

Tiny Wagenaar

Hans Pater

Ed Bergen

 

 

Ontwerpstudio


De DTP- en ontwerpafdeling kan worden gezien als het hart van ons bedrijf: hier worden de eerste lijnen gezet die uiteindelijk de basis vormen voor een complete autobelettering, een website, kleurrijk magazine of een logo.

Van gedachte tot ontwerp
Op basis van uw wensen en ideeën werken we een ontwerp uit. Dat ontwerp gaan we vervolgens verfijnen. Indien gewenst maken we een proefdruk van het ontwerp, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat of meerdere proefdrukken, die met elkaar kunnen worden vergeken. Op afspraak schuiven we met plezier een extra stoel bij de computer. Zetten we meteen de puntjes op de i.


Drukkerij

Dankzij onze medewerkers en machines in onze eigen drukkerij hebben wij de
afgelopen jaren al heel wat drukwerk mogen vervaardigen. Van visitekaartje tot briefpapier, van brochure tot boekwerk. Er is bij ons heel veel mogelijk.

Wij leveren tegen zeer redelijke prijzen digitaal drukwerk af, maar ook voor technisch hoogstaand full colour drukwerk kunt u bij ons terecht.

Familiedrukwerk
Naast zakelijk drukwerk verzorgen wij ook drukwerk voor particulieren.

Wanneer er een kleintje is geboren of u heeft wat anders te vieren, dan kunt u bij ons terecht voor uw kaartje. Wij kunnen het ontwerp voor u maken, maar misschien heeft u zelf iets prachtigs ontworpen. Wel zo leuk, uw eigen kaartjes!

Uiteraard kunt u ook even kijken in onze verzameling familiedrukwerk boeken van diverse merken. Neemt u ze mee naar huis, dan kunt u op uw gemak kiezen.

Full colour drukwerk
Naast het standaard drukwerk zetten we met plezier onze tanden in full colour drukwerk. Brochures, magazines, boeken, verpakkingen: stuk voor stuk middelen die laten zien waar uw bedrijf voor staat. Zéker als er uitgebreid aandacht is besteed aan de vormgeving en als er wordt gekozen voor hoogwaardig materiaal. Op die manier kunt u de kwaliteit die uw bedrijf biedt, laten doorwerken in de middelen die u inzet.

Binderij & Afwerking

De laatste stap naar een schitterend resultaat

Eenmaal van de persen gerold is het aan onze afdeling binderij & afwerking om de laatste hand te leggen aan uw jubileumboek, flyer, offertemap of… In deze fase wordt het materiaal voorzien van bijvoorbeeld laminaat (in glans of mat). Uw brochure wordt netjes geniet. Of uw magazine of boek wordt garenloos gebrocheerd, ofwel strak in de rug gelijmd. Een andere optie voor boeken is inbinden met linnen.

Voor welke afwerking u ook kiest, u kunt altijd rekenen op een schitterend eindresultaat!

 

Kleding Afdeling


Naast ons zeer uitgebreide leverings programma  van drukwerk, sign en webdesign, hebben wij ook een professionele afdeling voor bedrijfstextiel opgezet. Vele merken, kwaliteiten en bedrukkingsmogelijkheden kunnen wij u bieden, om voor u het juiste en gewenste product te kunnen leveren. Kwaliteit staat bij ons voorop, u bent welkom op één van onze vestigingen of wij komen bij u langs.

De Drucktech Etalon PHP-45-V2 Optima
Is onze nieuwe pneumatische transferpers met dubbel werkstation welke inzetbaar is voor het transfereren van t-shirts, poloshirts en andere vlakke materialen. Met zijn revolutionaire membraanplaat is het niet langer een probleem om langs naden, knoopjes, ritsen en andere verdikkingen te transfereren. Dus snellere levertijden. 

Voorraad
Naast ons aanbod bedrijfskleding zoals, t-shirts, polo’s, sweaters, jassen etc. voorzien van uw bedrijfslogo leveren wij ook:
S3 werkschoenen in diverse merken en werkbroeken in vele soorten.

Sign & Belettering

In ons uitgebreide dienstenpakket ontbreekt uiteraard de reclame op maat niet. Wij hebben een speciale afdeling hiervoor ingericht, waar uw auto of andersoortig object geheel naar uw eigen wensen en ideeën een compleet andere uitstraling krijgt. Daarnaast kunt u hier ook reclameborden, spanframes en andere reclame-uitingen laten maken. U kunt door ons ook posters, banners en ander grootformaat media laten maken. Voor zowel binnen- als buitengebruik kan hiervoor een keuze worden gemaakt uit een verscheidenheid aan materialen. Hiermee maakt u het verschil!