Autobelettering

Ook onderweg goed in beeld!

“Een visitekaartje? Die heb ik net geparkeerd.” Zo’n uitspraak kan kloppen, als u net bij een klant bent gearriveerd in een beletterde bedrijfsauto. Een mooi vormgegeven bedrijfswagen maakt u juist zichtbaar maakt tijdens het rijden. En vergeet niet: ook aanhangwagens, werktuigen en andere transportmiddelen kunnen een passende metamorfose ondergaan.

De laatste jaren zijn er veel nieuwe ontwikkelingen geweest op het gebied van autobelettering en carwrappen. Auto’s bestickeren met gekleurde folie is allang niet de enige mogelijkheid om je voertuigen van reclame te voorzien. Er is een hele scala aan soorten folies, voor diverse toepassingen.

Bij autobelettering wordt met uit gekleurde folie gesneden letters en vlakken en/of een hoogwaardige full-color print, uw gewenste ontwerp vakkundig op het voertuig geplaatst. 
Maak van uw voertuig uw visitekaartje, het is een goede manier van reclame maken wat u jarenlang herkenbaar maakt.  Met ons ontwerpprogramma kunnen we u precies laten zien hoe het idee tot uiting komt op het model van de auto. In onze goed verlichte en ingerichte werkruimte komen we altijd tot een prachtig resultaat.