Webdesign

Al jaren ondersteunen wij onze bestaande cliënten naast hun reguliere drukwerk ook met het opzetten en onderhouden van hun website. Hoewel het nog wel eens wordt onderschat, blijft de presentatie op internet van enorm belang voor uw bedrijf. Heeft een bedrijf geen website, bestaat het tegenwoordig niet. Voor de aankoop van producten kijken de meeste mensen als eerste op internet. Wanneer u niet of slecht vindbaar bent of de website vertoont een slechte presentatie van uw bedrijf, dan is uw concurrent eerst aan de beurt. Een gemiste kans en ook nog eens antireclame.

Uit onderzoek is vast komen te staan dat positieve reclame aan 8 personen wordt doorverteld. Negatieve reclame echter aan 30 personen. Gevolgen zijn dus enorm te noemen. Zorg dat het u niet overkomt. Laat uw website op een goede manier ontwikkelen en zorg voor de juiste uitstraling van uw bedrijf. 

Een goede website laat de bezoeker met plezier kennismaken met uzelf, uw bedrijf of uw organisatie. Het is daarom belangrijk dat u helder voor ogen heeft wat u met uw website wilt bereiken. Staat informeren voorop?  Wilt u bezoekers ergens enthousiast voor maken? Of gaat het om een webwinkel, die uw producten aantrekkelijk presenteert? Een goede website is goud waard. Samen met u kijken we naar de vormgeving en invulling van uw website, passend bij uw wensen. We bieden meerdere systemen waarin uw website gebouwd kan worden. Daarbij is het mogelijk om een Content Management Systeem aan de website te koppelen, waardoor u eenvoudig zelf de inhoud van de website kunt (laten) aanpassen. 

Digitaal in contact via social media
Social media is een goed instrument om in contact te komen met bestaande en nieuwe klanten, relaties, partners en andere bedrijven. Met één klik op de knop kunnen ontelbaar veel mensen worden bereikt. Met bijvoorbeeld een zakelijke Facebookpagina kunt u uw volgers op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en speciale acties. Ons webteam zorgt ervoor dat uw uitstraling op social media overeenkomt met uw website en uw huisstijl in het algemeen. 

Altijd up-to-date met de strippenkaart

“Dat had eigenlijk al op de website moeten staan”... een bekend probleem? Niet zo gek, want veel bedrijven en ondernemers hebben of nemen geen tijd om hun website actueel te houden. Laat ons dit daarom voor u doen, ook als uw website niet door Rowa is gebouwd. Uw website nalopen, advies geven, wijzigingen doorvoeren: we passen de website of Facebookpagina aan waar nodig. Hiervoor gebruikt u een urenkaart. U koopt werkuren tegen 10% korting: meer uren inkopen betekent meer korting. Met deze urenkaart kunt u al uw verzoeken rondom het up to date houden van uw website laten uitvoeren. Want u wilt uw websitebezoekers graag nog eens terugzien, toch?

Domein & Hosting


Domein

De eerste stap op weg naar een website is natuurlijk het registreren van een domeinnaam. Als de naam eenmaal geregistreerd is kunt u deze op ieder moment gaan gebruiken voor een site. Wij controleren of een domeinnaam nog beschikbaar is en kunnen deze direct voor u vastleggen. Hierna kan het bouwen van start gaan!

Hosting
Voor het plaatsen van uw site op het internet huurt u ruimte op een server. Het zogeheten “hosting”. Rowa Druk & Media levert deze ruimte met desgewenst meerdere emailadressen. Wij plaatsen en onderhouden het technische gedeelte van uw website op deze server. Dit soort zaken regelen is vaak niet eenvoudig wanneer u er zelf niet dagelijks mee bezig bent. U hoeft alleen uw wensen kenbaar te maken, de rest wordt door ons verzorgd.
U kunt eventueel zelf op zeer eenvoudige wijze uw eigen website beheren. Gewoon vanuit huis, op elk gewenst moment.

Natuurlijk is het ook mogelijk het websitebeheer aan ons over te laten.

Content Management System

Wilt u zelf eenvoudig de inhoud van uw website aanpassen? Dan biedt een Content Management Systeem (CMS) de uitkomst. Door in te loggen in uw content management systeem, dat zich bevindt op een beveiligd gedeelte van uw website, kunt u zelf wijzigingen aanbrengen.

Wat is een Content Management Systeem (CMS)?

Een Content Management Systeem (CMS) is een softwaretoepassing, meestal een webapplicatie, waarmee u inhoud (zoals teksten, afbeeldingen en video’s) op een website kunt onderhouden, beheren en publiceren zonder dat u hiervoor over technische kennis hoeft te beschikken.

Met een CMS kunt u uw website eenvoudig actueel houden en veel tijd en geld besparen. U hoeft namelijk niet meer te wachten op een deskundige en kunt zelf op een eenvoudige manier wijzigingen in de site aanbrengen, pagina’s toevoegen of verwijderen, foto’s op uw site zetten, een blog opzetten en nog veel meer…