Kleding & Textiel

Nieuw in ons al zeer uitgebreide assortiment is het in eigen beheer leveren en bedrukken van kleding. Hierbij maken wij gebruik van hoogwaardige technieken en kleding van een zeer goede kwaliteit, waarmee dit geschikt is voor intensief gebruik. Wij doen geen concessie in deze kwaliteit, een bewuste keuze die u ten goede komt.

Wij maken gebruik van merkkleding zoals bij voorbeeld Logostar met een uitgebreid kleurenaanbod en kleine tot zeer grote maten, Russell een prachtige kwaliteit voor o.a. polo’s, B&C collection voor onder andere jackets, Sol’s sport kleding, Helly Hansen werkkleding, etc. Het gebruik van dergelijke kleding heeft ook als voordeel dat de uitstraling van u en uw personeel ook op een hoog niveau komt te staan. Met andere woorden een prachtig visitekaartje voor uw bedrijf.

Verder is het draagcomfort en de duurzaamheid een belangrijke overweging in onze keuze, een waarvan wij hopen dat die u aanspreekt. Maar ook uw eigen aangeleverde kleding kunnen wij voor u bedrukken, dit laatste in overleg en afhankelijk van de soort kleding. Kortom alles is mogelijk!