Druk & Print

In de afgelopen jaren is er een tendens geweest dat er bespaard werd op drukwerk in huisstijl. Dit is mede ontstaan door de opkomst van internet. Steeds meer cliënten keren heden ten dage terug naar een prachtige huisstijl waarbij ook drukwerk in een lijn wordt gehanteerd. Hiermee krijgt het bedrijf weer een nieuw elan en uitstraling die de kwaliteit van deze organisatie aangeeft en versterkt.

Wat is er nu mooier dan het voeren van een herkenbare lijn binnen uw bedrijf, of dit nu voor drukwerk geldt of voor uw overige manieren van herkenbaarheid zoals gevelbekleding, transportmiddelen, bedrijfskleding, ook hier is voor u winst te halen: “de kracht van eenheid”.
U kunt hierbij denken aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes etc. en allemaal volgens uw eigen concept/huisstijl in zwart/wit of full colour. Wij bieden u indien nodig een volledig pakket aan, geheel naar uw wens. Wij zorgen er voor dat uw huisstijl passend wordt doorgevoerd op al uw gewenste uitingen. 

Zakelijk drukwerk

Naast het standaard drukwerk zetten we met plezier onze tanden in full colour drukwerk. Brochures, magazines, boeken, verpakkingen: stuk voor stuk middelen die laten zien waar uw bedrijf voor staat. Zéker als er uitgebreid aandacht is besteed aan de vormgeving en als er wordt gekozen voor hoogwaardig materiaal. Op die manier kunt u de kwaliteit die uw bedrijf biedt, laten doorwerken in de middelen die u inzet. 

Periodieken & Clubbladen


In dit digitale tijdperk kan gedrukte media nog van hoge waarde zijn. Een mooi magazine of (club)blad dat in de bus valt, trekt de aandacht en is veelal graag gezien. Rowa Druk & Media verzorgt een groot aantal periodieke magazines en bladen voor zowel bedrijven als verenigingen. Samen met u bedenken we een sterk format, zodat de inhoud in elke editie het best tot zijn recht komt. Of dat nu één, vier of twaalf keer per jaar is. Wanneer valt uw eerste uitgave in de bus? 

Familiedrukwerk

Naast zakelijk drukwerk verzorgen wij ook drukwerk voor particulieren.

Wanneer er een kleintje is geboren of u heeft wat anders te vieren, dan kunt u bij ons terecht voor uw kaartje. Wij kunnen het ontwerp voor u maken, maar misschien heeft u zelf iets prachtigs ontworpen. Wel zo leuk, uw eigen kaartjes!

Ook zijn wij er voor u bij het ontwerpen van een rouwkaart, hier kunnen wij u ontzorgen in een tijd dat er erg veel op u af komt.

Uiteraard kunt u ook even kijken in onze verzameling familiedrukwerk boeken van diverse merken. Neemt u ze mee naar huis, dan kunt u op uw gemak kiezen.
Wij hebben een uitgebreid assortiment kaartjes van bijna alle uitgeverijen in Nederland.

Belarto | Buromac | Familycards | Mippets

EIGEN ONTWERP?

Heeft u zelf een idee, of heeft u wat ontworpen en wilt u hiervan kaartjes laten drukken? Geen probleem!
U kunt samen met ons uw wensen doorspreken over de uitvoering. Samen met u bepalen we het papier, de drukkleur(en), de afwerking en de prijs. Voordat de kaarten definitief gedrukt worden, krijgt u altijd eerst nog een proefdruk te zien. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Nadat u het ontwerp heeft goedgekeurd, gaan we de kaarten zo snel mogelijk voor u verzorgen.

Zo eenvoudig is het!

Mocht u besluiten om uw geboortekaarten bij ons te laten drukken, dan hebben wij voor u een leuke verrassing!